Home  News  Games  Foto's  Links  Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RED BARONS & BYLANDT

Convention XXI

De dag begon vroeg met een stevige auto rit naar het Belgische.Op een gepakt en bezakt met zoals gewoonlijk veel te veel spullen, maar zekers wel met enorm veel zin!

Na een kort praatje met een van de organisatoren welke zijn redevoering begon met " amai gij zijt dien hollander die mij via den web heeft benaderd " werden aller vriendelijkst naar onze twee tafels verwezen.
Onze tafels stonden pal voor de ingang en waren dan ook respectievelijk de 4de en 5de demo die mijn bij hun entree zou zien!
Richard had zo ongelooflijk veel meegenomen dat wij ( de demonstranten van Check Your 6! ) een stuk van onze tafel hebben opgeofferd. ( geheel vrijwillig overigens.... )

De andere tafel ( Arvid ) gaf zijn kisten last minute vlieg instructies door deze daadwerkelijk te laten vliegen. De schade viel gelukkig mee en de demo's waren vlot klaar voor spel en uitleg.

Dit was maar goed ook want amper klaar met alles, kregen onze tafels de nodige aandacht! Dit beloofde een leuke maar vooral drukke dag te worden.

Na diverse malen met bezoekers gesproken te hebben zagen we toch wel wat beweging op beide tafels.
Rond de klok van 13:00 uur was er ruimte om de beurs zelf ook te bekijken. Inmiddels had Dennis de slag verloren en had Arvid traditie getrouw alweer drie kisten met zijn befaamde rookpluimpjes bekleed.
Henri daar en tegen had geen schade opgelopen en zat al wat te bladeren in zijn nieuwe "hype" boek Trafalgar. ( zo zeker van de overwinning was hij! en Arvid was weer eens aan het kletsen met deze of gene ).

Het was een zeer leuke dag. Mooie stands met eigenlijk alleen maar historische veldslagen.

Er waren behoorlijk wat handelaren. Merendeel van de verkopen betrof Victrix, Napoleontisch, welke we dan ook dozen op een gestapeld de zaal zagen verlaten!!! Alex van Commitatus heeft ons uitgenodigd om in Strassbourg te komen deelnemen aan een WAB weekend. ( 19 en 20 september ) Ik ga zeker na de enthousiaste verhalen van Dennis en Richard proberen hier heen te gaan.

Op de terug weg nog even gegeten bij een Grieks tentje en weer naar huis. Geslaagde dag veel plezier beleefd, elkaar weer wat beter leren kennen, weer wat anekdotes voor ooit bij een kampvuur!

Dennis, Henri, Richard en zeker ook Kees, bedankt voor de inzet!

 

Arvid